logo
RNTV Live

Un bărbat din Urlaţi, luat pe sus, în această dimineaţă, de oamenii legii. A ajuns la sediul Poliţiei/ FOTO

A căutat-o cu lumânarea. Este incredibil de ce a ajuns un prahovean să fie arestat preventiv
Mihai Constantinescu

Un bărbat din Urlaţi a fost luat pe sus, în această dimineaţă, de oamenii legii. Era bănuit că deține și comercializarea ilegală de articole pirotehnice. Polițiștii au pus în aplicare un mandat de aducere.

În urma perchezițiilor efectuate, la locuința respectivă au fost găsite mai multe articole pirotehnice, în cantitate totală de aproximativ 8 kg.

Din cercetări a reieşit faptul că, începând cu luna noiembrie a.c., persoana în cauză ar fi achiziționat articole pirotehnice interzise de pe site-uri de profil în scopul recomercializării acestora pe raza orașului.

Bărbatul a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova pentru audieri. Întreaga cantitate de produse pirotehnice a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare a “orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, faptă prevăzută și sancționată de Legea nr. 126/1995, anunţă reprezentanţii IJP Prahova.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/noutati-in-programul-rabla…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prahovenii-invitati-sa…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/grupare-infractionala…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/accident-deosebit-de-grav-pe-dn-72/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO REPREZENTATIVĂ CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor