Un bărbat din Prahova, ucis de vecinul său cu o lovitură de picior

împuşcat
sponsor

Lovitură de picior fatală! Un bărbat din Prahova a fost ucis de vecinul său cu o lovitură de picior. S-a întâmplat în satul Lopatniţa, cei doi fiind beţi bine. De la o simplă ceartă la crimă a fost doar un pas, unul dintre bărbaţi fiind ucis după o lovitură de picior.

“După ce a efectuat unele lucrări de renovare la imobilul recent achiziționat pe raza localității Șoimari, sat Lopatnița, jud. Prahova, pe fondul consumului de alcool, inculpatul F.V. a avut un conflict spontan cu un vecin, în timpul căruia i-a aplicat o lovitură cu piciorul în zona feței, împrejurare în care victima s-a dezechilibrat și a căzut pe spate, lovindu-se cu capul de partea carosabilă. În acest context, victima a suferit un traumatism cranio-cerebral, care a condus la deces. Inculpatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile”, informează autorităţile, citat de observatornews.ro

Cercetările sunt continuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, în vederea stabilirii împrejurărilor necesare pentru justa soluționare a cauzei și care să contribuie la aflarea adevărului în procesul penal.

sponsor
sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here