logo
RNTV Live

Hoţ de bijuterii periculos, prins de poliţiştii ploieşteni. Ce avea în casă? S-a descoperit după percheziţii/ FOTO

Furt bijuterii
Mihai Constantinescu

Hoţ de bijuterii periculos, prins de poliţiştii ploieşteni. Ce avea în casă? S-a descoperit după percheziţii.

Presupusul hoţ de bijuterii a dat lovitura ieri. A intrat într-o societate comercială unde a ameninţat pe cele două angajate cu un cuţit, a furat mai multe bijuterii, după care s-a făcut nevăzut.

Pe fir au intrat poliţişii ploieşteni care deja instrumentau un dosar penal, ce privea mai multe furturi calificate, din cadrul unor societăți comerciale. Polițiștii Biroului de Combatere a Furturilor din Locuință au probat faptul că, una dintre persoanele bănuite este chiar hoţul care ieri a furat bijuteriile. Astăzi au organizat 6 percheziții domiciliare,. 5 mandate de aducere au fost puse în executare.

În urma perchezițiilor efectuate au fost ridicate mai multe bijuterii sustrase la data de 10 noiembrie, dar și bunuri folosite la activitățile infracționale.

Prejudiciul cauzat în cazul furturilor calificate, este de aproximativ 50.000 de lei.

La acțiune au participat polițiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale dar și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă ’’Matei Basarab’’ Ploiești.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/controale-in-acest-moment/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor