În urma unui control al HIDRO PRAHOVA, la Mizil a fost depistată o extindere ilegală a conductei de distribuție de apă/ FOTO

omv

În urma unui control al HIDRO PRAHOVA, la Mizil a fost depistată o extindere ilegală a conductei de distribuție de apă

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță că în cursul zilei de joi, 8 aprilie 2021, a fost depistată în orașul Mizil o extindere ilegală de rețea pe domeniul public, prin care se sustrăgea apă din conducta de distribuție ce alimentează zona.

În urma sesizărilor primite, echipele de intervenție ale HIDRO PRAHOVA s-au deplasat pe strada Nucilor din orașul Mizil, unde au constatat că pe domeniul public a fost amenajată o extindere ilegală de rețea, cu o dimensiune de 63 mm, ce alimenta un garaj proprietate a unei persoane fizice. Ca o primă măsură, extinderea a fost deconectată de la conducta de distribuție, urmând ca operatorul HIDRO PRAHOVA SA să stabilească prejudiciul.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA va intensifica în perioada imediat următoare controalele în mai multe localități din aria de operare, pentru a verifica sesizări privind situații similare de sustrageri de apă din rețeaua de distribuție. Fenomenul consumului ilegal de apă reprezintă una dintre cauzele care contribuie la scăderea debitului în diverse zone, inclusiv în orașul Mizil, cu impact asupra alimentării normale a abonaților, în special în sezonul cald.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here