logo
RNTV Live

Un bărbat a sunat la 112 după ce i-a dispărut soţia. Poliţiştii au murit de râs când au descoperit unde era

două surori
Mihai Constantinescu

Un bărbat a sunat la 112 după ce i-a dispărut soţia. Poliţiştii au murit de râs când au descoperit unde era

Speriat că jumătăţii sale i s-ar fi putut întâmpla ceva rău, bărbatul a sunat la 112 să anunţe dispariţia soţiei sale. S-a întâmplat vineri, 3 iulie, în jurul orei 18.00, în Suceva.

Imediat poliţiştii au început cercetările. Ajunși la fața locului, oamenii legii au început s-o caute pe Aglaia prin gospodărie.

Au avut surpriza s-o găsească pe femeia de 59 de ani într-una dintre camerele casei. Era ruptă de beată și dormea între șifonier și sobă.

“Turculeț Aglaia a fost identificată în timp ce dormea lângă un șifonier dintr-o cameră a locuinței, aceasta fiind învelită cu o haină groasă de culoare neagră.
Procedând la interogarea acesteia s-a constatat faptul că emana halenă alcoolică și că nu știe cum a ajuns în locul indicat mai sus. Totodată, aceasta a mai declarat faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni comise prin violență sau alte ilegalități.

În cauză a fost solicitată o ambulanță în vederea acordării de îngrijiri medicale pentru Turculeț Aglaia Titica, însă aceasta a refuzat să fie transportată la spital, fiind diagnosticată cu etilism acut, potrivit comuicatului de presă citat de observator.tv

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/exclusivvideo-a-traversat-cu-oile-cea-mai-intens-circulata-artera-din-ploiesti/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor