logo
RNTV Live

Un angajat al Azilului de bătrâni Lilieşti are COVID-19. Primarul din Băicoi, revoltat

Primar baicoi marius constantin
Mihai Constantinescu

Un angajat al Azilului de bătrâni Lilieşti are COVID-19. Primarul din Băicoi, revoltat

În lupta declarată noului coronavirus, localitatea Băicoi s-a evidenţiat ca una din localităţile care a ştiut să se protejeze împotriva inamicului nevăzut. Din nefericire, un angajat al Azilului  de bătrâni Lilieşti a fost declarat pozitiv. Edilul localităţii, Marius Constantin, şi-a exprimat nemulțumirea cu privire la modul în care a fost gestionată situația

“Angajatul suspect care lucreaza la Azilul de batrani Liliesti, a iesit pozitiv la primul test pentru Covid 19.El a lucrat in tura continua din 11.04 pana in 25.04,perioada in care a fost facut primul test.In data de 26.04.2020 a fost preluat de un echipaj de ambulanta si internat la Spitalul de boli infectioase Movila. Este singurul angajat din cei testati care a iesit pozitiv la primul test.Azi 27.04.2020 au fost testati pe langa angajati si persoanele internate in acest centru.
Nu inteleg de ce angajatii testati nu au fost tinuti la locul de munca pana la aflarea rezultatelor testelor pentru Covid 19 si suntem in situatia in care un angajat al acestui centru, depistat pozitiv, a fost lasat sa plece acasa desi testarea lui a fost pozitiva.
In orasul Baicoi s au depus eforturi pentru a proteja localitatea si locuitorii acesteia de aparitia cazurilor de infestare cu Covid 19 si ne trezim in fata unei decizii inconstiente care expune cetatenii orasului Baicoi. Va rog in continuare sa respectati masurile impuse de autoritati si sa evitati deplasarile inutile.
Sa ne ajute Dumnezeu ca rezultatul testului de miercuri sa fie negativ.”. a spus pe Facebook primarul Marius Constantin.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor