logo
RNTV Live

Marius Fenichiu : ”Nu Dobre este primarul Ploieștiului, ci Nicoleta Crăciunoiu! Ea decide că ploieştenii trebuie să trăiască în mizerie, printre şobolani, să fie înţepaţi de ţânţari periculoşi”

fenichiu
Oana Stoica

Se pare că de vreo câţiva ani, PETROLUL PLOIEŞTI este elementul principal în viaţa noastră, a comunităţii ploieştenilor, fie că suntem sau nu microbişti.
Volosevici, în mandatul de primar, sub masca susţinerii echipei  de fotbal  PETROLUL  a împuşcat 2 iepuri dintr-un foc, păcălindu-i pe suporterii petrolişti că este interesat de echipă şi obţinându-le astfel susţinerea electorală, iar în paralel, umflând cu câteva milioane de euro din banii ploieştenilor conturile societăţii lui Capră şi sunt convins că nu numai…
A urmat Bădescu, care după aceeaşi reţeăa “a luat în braţe” PETROLUL şi  nu i-a mai dat drumul decât când a trebuit să întindă mâinile în faţa procurorilor, pentru a i se pune cătuşe. Iar din acel moment a început declinul accelerat al Ploieştiului, administrat de viceprimari numiţi şi revocaţi, în funcţie de interesele de partid, de către reprezentanţi iresponsabili ai unor partide iresponsabilă, inţesate de bandiţi şi mafioţi, pâna la cel mai înalt nivel.

Unii ploieşteni au strâns din dinţi şi au aşteptat cu speranţă alegerile locale din 5 iunie, încrezători că o dată cu instalarea la putere a noii administraţii, lucrurile vor evolua în bine şi Ploieştiul se va relansa. Din păcate, ignoranţa majorităţii ploieştenilor, care s-au prezentat în numar mic la vot(puţin peste o treime din numărul electorilor), a condus la preluarea principalelor funcţii din administraţia locală ploieşteană de către aceleaşi găşti şi grupuri de interese, făcându-se doar o rotaţie a cadrelor.

În campania electorală pentru alegerile locale din 5 iunie, Volosevici, omul ale căror ordine le executa candidatul  PNL  Adrian Dobre, i-a mai păcălit o dată pe suporterii petrolişti, promiţându-le că dacă-l vor vota pe Dobre primar, va curge lapte şi miere pentru PETROLUL, iar pentru a-i convinge, l-a plasat pe unul din liderii galeriei petroliste, Octav Preda, pe listele de consilieri ai PNL, dar bineinţeles, pe un loc neeligibil.

În numai 2 luni de la instalarea noii administraţii, primarul Nicoleta Craciunoiu, pe care o consider infractor, a dus Ploieştiul într-o situaţie chiar mai gravă decât înainte de alegeri. Cum? Primar este Adrian Dobre? Cred că nu sunteţi bine informaţi! Nicoleta Crăciunoiu decide care sunt activităţile importante care trebuie defăşurate de către administraţia ploieşteană, Nicoleta Crăciunoiu decide care contracte ale primăriei continuă şi care se reziliază, Nicoleta Crăciunoiu decide care prestatori de servicii sunt plătiţi şi care nu, se pare ca Nicoleta Crăciunoiu decide  că ploieştenii trebuie să trăiască în mizerie, printre şobolani, să fie înţepaţi de ţânţari periculoşi ş.a.m.d.  De ce o consider pe Nicoleta Crăciunoiu infractor? Păi s-a autodenunţat public că timp de  3 luni de zile a făcut plăţi ilegale către CSM, din bani publici! Dar atât! Nu a spus şi cand îi dă înapoi. Aşa că în mod normal, aşteptam ca după acea declaraţie publică să primească cadou căte o brăţară metalică pe fiecare mână, de la DNA.  Probabil urmează…

Între timp însă, locţiitorul de primar Adrian Dobre, pentru a mai caştiga ceva capital electoral în rândul petroliştilor, i-a întărâtat pe suporterii petrolişti împotriva consilierilor locali, în ceea ce priveşte atribuirea mărcii şi a siglei PETROLUL PLOIEŞTI. Şi pentru a -i demonstra primarului Nicoleta Crăciunoiu că are şi el activitate, s-a gândit să facă şi el ceva concret în primărie. Şi ce a făcut? A emis o dispoziţie prin care interzice adunările şi manifestaţiile publice în mai multe locuri de marcă din Municipiul Ploieşti, dintre care cel mai important este  parcul din faţa Palatului Administrativ. Doar că suporterii petrolişti au răbufnit  şi au ameninţat în şedinţa Consiliului Local desfăşurată astăzi, că de măine vor manifesta în faţa Palatului Administrativ, fiind îndemnaţi la această acţiune chiar de către Octav Preda, cel adus în “casa” PNL” tocmai pentru a-i ţine aproape pe  petrolişti. Rămâne de văzut care va fi reacţia lui DOBRE!

Din păcate, multitudinea de probleme care apasă Ploieştiul a trecut în plan secund, toată administraţia locală ploieşteană având în aceste zile ca principal subiect pe agendă, PETROLUL PLOIEŞTI, iar asta se întamplă pentru că fiecare vrea sa tragă propriul folos de pe urma suporterilor, având în vedere apropierea alegerilor parlamentare.

Indiferent ce se va întâmpla în zilele următoare cu marca şi sigla PETROLUL PLOIEŞTI, aşa cum spun suporterii petrolişti, PETROLUL  NU MOARE!  Ploieştiul însă DA, puţin câte puţin…!

Sursa: http://www.mariusfenichiu.ro/petrolul-nu-moare-ploiestiul-insa-da-putin-cate-putin/

Foto: prahovacurata.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor