logo
RNTV Live

UN AN GREU PENTRU PRIMĂRIA PLOIEȘTI

Daniel

Începutul de an nu este unul tocmai bun pentru Primăria Ploiești. Autoritățile publice locale abia reușesc să furnizeze ploieștenilor apă caldă și căldură. Iar pentru asta sunt nevoite chiar să plătească facturile la utilități eșalonat.

Primăria Ploiești reușește cu greu să facă față cheltuielilor legate de plata serviciilor de utilitate publică. Cum municipalitatea și-a îndreptat atenția în această perioadă în special către serviciul de termoficare, autoritățile trebuie să găsească acum fonduri pentru plata facturilor către restul prestatorilor de servicii publice.

Numai la electrica facturile pe ultimele patru luni  însumează aproape 5 milioane lei.

Iar acestea nu sunt singurele datorii  pentru care Primăria Ploiești trebuie să găsească fonduri. Spre exemplu în bugetul de anul acesta trebuie prinse facturile restante către servicul Dezinsecție, Deratizare, Dezinfecție.

În aceste condiții, o parte dintre ploieșteni susțin că înțeleg perioada dificilă prin care trece executivul ploieștean, iar alții spun că nu mai au așteptări de la administrația publică locală.

Concluzia este una cât se poate de simplă. Anul 2023 va fi cu siguranță unul dificil, care va da mari bătăi de cap conducerii Primăriei Ploiești, obligată să facă față cheltuielilor care sunt din ce în ce mai mari.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor