logo
RNTV Live

Un adolescent beat criţă, implicat într-un accident rutier petrecut în Prahova

carutas
Mihai Constantinescu

Un adolescent beat criţă a fost implicat într-un accident rutier petrecut în Prahova care s-a petrecut aseară., în jurul orei 21:20, pe DJ 101F, în localitatea Coslegi. Băiatul de 17 ani conducea un atelaj hipo atunci când s-a produs accidentul cu o maşină condusă de un bărbat de 42 de ani. Ambii se deplasau pe același sens de mers, din direcția Valea Calugarescă spre Dumbrava.

În urma evenimentului, conducătorul atelajului hipo a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest., Rezultatul a fost negativ în cazul conducătorului de 42 de În cazul conducătorului atelajului a indicat o valoare de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar conducătorul atelajului hipo a fost sancționa.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale în consecință.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/consiliul-judetean-al-elevilor…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/medic-de-la-spitalul-de-boli…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor