Consilierul județean Sorin Teju a murit în această dimineață

angajare

Consilierul județean Sorin Teju a murit în această dimineață. Acesta a fost și deputat și avea 56 de ani. S-a stins în urma unui infarct.

Vă reamintin că în anul 2015 acesta a fost implicat într-un teribil accident de circulație care s-a produs pe DN1 A. In evenimentul rutier de atunci, .o persoană a murit și patru au fost rănite.  Parlamentarul era în mașină împreună cu soția sa și încă o persoană care a murit. 

S-a născut la data de 4 aprilie 1965, în comuna Aluniş, judeţul Prahova, Sorin Teju s-a stins în această dimineaţă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Bucureşti.
Absolvent al Facultăţii „Forajul sondelor şi exploatarea zăcămintelor de hidrocarburi – subingineri“ din cadrul IPG Ploieşti (în prezent UPG Ploieşti) şi al Facultăţii de de Drept la Universitatea „George Barițiu“ Brașov,

Sorin Teju a fost deputat în Parlamentul României în legislatura 2012 -2016, fiind ales din partea Partidului Naţional Liberal. În 2020, în urma alegerilor locale, a obţinut un mandat de consilier judeţean.
Era căsătorit şi avea doi copii.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here