logo
RNTV Live

Un adolescent a scos cutitul in timpul orelor in fata profesoarei de la clasa/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Un adolescent a scos cutitul in timpul orelor in fata profesoarei de la clasa

Caz socant la Colegiul Spiru Haret, din Ploiesti. Un adolescent de 16 ani, care a participat la o ora de franceza alaturi de un prieten, elev al scolii, a scos cutitul in timpul orelor in fata profesoarei de la clasa. Cadrul didactic a iesit in fuga sa ceara ajutor, iar profesorii de serviciu au sunat la 112. Un echipaj de jandarmi l-au prins pe baiat si l-au dus la audieri. Din fericire, in urma evenimentului nimeni nu a fost ranit.

Adolescentul a reusit sa patrunda nestingherit in incinta colegiului Spiru Haret din Ploiești. Chiar daca unitatea de învățământ are paznic. În plus beneficiază și de un sistem performant de acces prin intermediul cartelei prin care elevii sunt pontați la ora de intrare și ieșire din incintă.

Paznicul unității de învățământ a declarat faptul că el a mers la clasă și l-a prins pe băiat.

Un echipaj de jandarmi l-a luat pe acesta și l-a dus la sectia 3 de poliție Ploiesti pentru audieri.

Nu este pentru prima oară când în acest liceu are loc un astfel de eveniment. In 2019 o profesoară de matematică de 43 de ani a fost înjunghiată în abdomen chiar de un fost elev de 22 de ani, in fata cancelariei. Tanarul era în stare de ebrietate când a pătruns în unitatea de învățământ.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor