logo
RNTV Live

Un adolescent a murit electrocutat la 20.000 de volţi din cauza a ceva ce face zilnic şi copilul tău

câmpina antigel Intoxicaţi cu apă
Mihai Constantinescu

A murit electrocutat pentru un selfie

Un adolescent a murit electrocutat la 20.000 de volţi din cauza a ceva ce face zilnic şi copilul tău.

Moda selfiurilor devine periculoasă. Pentru a face o fotografie inedită se pun în aplicare idei care mai de care mai periculoase. Dovadă stă şi încercarea unui adolescent de 16 ani care a murit pe loc încerăcnd să facă un selfie.

Este povestea tragică a unui băiat din Bacău. Acesta a decedata lectrocutat la 20.000 de volţi, după ce s-a urcat pe un stâlp de electricitate. Intenţiona să facă un selfie, anunţă Antena 3.

„Este vemea vacanţelor pentru copii şi adulţi, mergem în aer liber, încercăm să ne depăşim limitele, iar natura ne oferă provocări. Rămâne însă întrebarea: suntem conştienţi de pericolele care pot apărea în apropierea instalaţiilor electrice? Nu trebuie doar să atingem un cablu electric pentru a ne electrocuta. Și încălcarea distanţei de protecţie poate duce oricând la un accident”, avertizează oficialii.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/accident-teribil-in-apropierea-ploiestiului-doua-autoturisme-si-o-motocicleta-s-au-lovit-cu-putere/

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/videocriminal-in-libertate-au-crezut-ca-viata-lor-se-va-termina/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor