Ploieşti:Umilinţă pentru un nou contract. Cozi interminabile în frig/ FOTO

cautam-reporteri-republikanews

Umilinţă pentru un nou contract la energie electrică. Chiar dacă autorităţile au anunţat că noul contract se poate încheia până în iunie, oamenii au luat cu asalt şi astăzi sediul Electrica din Ploieşti. Au aşteptat în ploaie să poată încheia un nou contract, iar distanţarea socială a fost uitată

Vă reamintin că ANRE a prelungit cu câteva luni termenul pentru semnarea noilor contracte de energie electrică. Mai exact, noul termen este până pe 30 iunie. În această perioadă, cei care până acum erau în regim reglementat își pot alege o ofertă concurențială de la furnizorul lor și vor beneficia de facturi regularizate.

“Furnizorii de ultimă instanţă pot să aplice clienţilor casnici din serviciul universal, fără discriminare şi condiţionalitate, o reducere comercială începând cu data de 1 ianuarie 2021 şi până la cel puţin 30 iunie 2021, egală cu diferenţa dintre preţul din oferta de serviciu universal aplicabila în perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2021 şi preţul din oferta concurenţială prevăzută la alin. (2) valabilă la data de 1 ianuarie 2021”, potrivit noului ordin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here