logo
RNTV Live

Prahova: Alcoolemie record la primele ore ale dimineții. Cine a obținut titlul rușinos

sofer beat
Mihai Constantinescu

Se spune că ziua bună se cunoaște de dimineață și alcoolicul după cat este de beat la primele ore ale zilei.

Din nefericire recordul este deținut de un prahovean care ieri a fost depistat de polițiștii de la Rutieră aproape în comă alcoolică

Concret, polițiștii orașului Plopeni tocmai desfășurau activități de control al traficului rutier cand au observat un autoturism ieșit în afara părții carosabile. La volan se afla conducătorul autoturismului care nu prezenta vătămări corporale.


Conducătorul autovehiculului a fost identificat în persoana unui bărbat domiciliat în localitatea Plopeni, în vârstă de 36 de ani.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 2,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Vezi și https://portal.republikanews.ro/circulatia-rutiera-redeschisa…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/videoprahova-locul-din-care-padurea-prinde-viata/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/exclusiv-fotopovestea-incredibila-a-femeii-ajunsa-in-fata-mortii-care-acum-este-inspiratie-pentru-zeci-de-tinere-prahovencele-in-delir-dupa-fix-la-fix-cu-bote/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor