logo
RNTV Live

Ultimele 35 de locuri de casă din Păuleşti, repartizate până cel târziu luna octombrie

Ultimele 35 de locuri de casă din Păuleşti, repartizate până cel târziu luna octombrie
Mihai Constantinescu

Ultimele 35 de locuri de casă din Păuleşti, repartizate până cel târziu luna octombrie 2021. Este anunţul făcut de edilul localităţii, Tudor Sandu, care a făcut toate demersurile necesare ca multe persoane tinere, din Păuleşti, să primescă locuri pentru construirea unei case. Prioritate au familiile tinere cu copii şi tinerii cu vârste între 18 şi maxim 35 de ani, ultimele 35 de locuri de casă pentru construcţiile viitoare, fiind oferite din domeniul privat al unităţii administrativ teritoriale.

Cel mai multe dintre loturile pentru case sunt în zona blocurilor ANL.

“Consiliul Local Păuleşti a adoptat o hotărâre potrivit căreie vom acorda suprafeţe cuprinse între 420 şi 450 de metri pătraţi. Beneficiarii sunt stabiliţi potrivit unor criterii stricte, potrivit Legii. Cei care primesc teren au la dispoziţie maxim un an pentru a obţine autorizaţie de construcţie”, a declarat primarul locaşităţii Păuleşti, Tudor Sandu.

Repartizăile se fac în maxim 60 de zile de la adoptarea hotărârii.

Vă reamintim faptul că Primăria nu s-a oprit aici în ceea ce priveşte ajutorul acordat tinerilor din localitate. Două clădiri cu 22 de spații locative care se găsesc pe strada Toma T. Socolescu, pe terenurile puse la dispoziția ANL de către Primăria Păulești, au fost puse la dispoziţia doritorilor.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/campinean-retinut/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/trei-zile-de-canicula-in-prahova/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor