logo
RNTV Live

BĂLȚILE, O PROBLEMĂ PENTRU PIETONI

Daniel

Bălțile care apar pe marginea drumurilor reprezintă o adevărată problemă atât pentru pietoni cât și pentru șoferi, la fiecare ploaie. Oamenii spun că nu puține au fost dățile când au fost stropiți de mașinile care trec cu viteză, dar și că acestea reprezintă un pericol pentru șoferii care nu pot știi cât de adânca este groapa. 

De fiecare dată când plouă, ploieștenii se confruntă cu problema bălților care apar pe marginea drumurilor. Aceștia spun că de multe ori  au fost stropiți și că situația este deranjantă.

Situația este una grea și pentru șoferi care spun că aceste bălți sunt periculoase mai ales că nu știu niciodată adâncimea gropii.

Administrația națională de meteorologie a emis cod portocaliu de precipitații abundente pe întreg teritoriul județului nostru care a intrat în vigoare de marți de la ora 18.00 si va ține pana joi, la ora 12.00.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor