VIDEO: Lucrări la rețeaua de gaze pe Valea Slănicului!

Sursă foto: Ziarul de Ploiești
angajare

„𝐀 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐩𝐮𝐭 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐫𝐞𝐭̦𝐞𝐥𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝐠𝐚𝐳𝐞 𝐩𝐞 𝐕𝐚𝐥𝐞𝐚 𝐒𝐥𝐚̆𝐧𝐢𝐜𝐮𝐥𝐮𝐢! 𝐈𝐮𝐥𝐢𝐚𝐧 𝐃𝐮𝐦𝐢𝐭𝐫𝐞𝐬𝐜𝐮, 𝐩𝐫𝐞𝐬̧𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐉 𝐏𝐫𝐚𝐡𝐨𝐯𝐚, 𝐚 𝐬𝐞𝐦𝐧𝐚𝐭 𝐨𝐫𝐝𝐢𝐧𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐩𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐚̆𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐢̂𝐧 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐞𝐥𝐞 𝐀𝐥𝐮𝐧𝐢𝐬̧, 𝐁𝐞𝐫𝐭𝐞𝐚 𝐬̧𝐢 𝐒̧𝐭𝐞𝐟𝐞𝐬̧𝐭𝐢.

Unul dintre cele mai aşteptate obiective de investiţii din judeţul Prahova, cel privind introducerea reţelei de gaze pe Valea Slănicului, intră în linie dreaptă.

Iulian Dumitrescu, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, a semnat, astăzi, ordinul de începere a lucrărilor pentru trei dintre cele nouă localităţi cuprinse în proiectul „Înființare rețea inteligentă de distribuție gaze naturale în județul Prahova – comunele Cocorăștii Mislii, Vâlcănești, Cosminele, Dumbrăvești, Varbilău, Aluniș, Ștefești, Bertea și orașul Slănic”.

Este vorba despre comunele Aluniş, Ştefeşti şi Bertea, iar pentru celelalte localităţi urmează ca ordinul pentru demararea lucărilor să fie semnat pe parcursul acestei săptămâni.

„Mă bucur pentru oamenii de pe Valea Slănicului. Astăzi începem lucrările de execuție la rețeaua de gaze. Lucrările vor fi terminate în aproximativ 8 luni. În paralel, o să începem și licitația de concesiune pentru un operator astfel încât la sfârșitul lunii decembrie să avem gaze în casele oamenilor de pe Valea Slănicului”, a declarat Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova.

Prin proiect, vor fi construiți aproape 300 km de rețea de gaze naturale. În același timp, peste 8.000 de gospodării și instituții publice de pe Valea Slănicului vor fi branșate la rețea. Valoarea proiectului este de aproximativ 35 milioane de Euro, iar acesta va fi finanțat din fonduri europene și din bugetul Consiliului Județean Prahova.

Lucrările urmează să fie finalizate până pe 31 decembrie 2023.”

  • comunicat al Consiliului Județean Prahova

Surse text & video: Consiliul Județean Prahova, Iulian Dumitrescu

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

mediu

PLOIESTI TV LIVE 👇 (apasati play si puteti urmari Ploiesti TV live)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here