logo
RNTV Live

A uitat Adrian Dobre de o donație de 300.000 de dolari?

teatrul ciufulici (Large)
rnews

Investițiile finalizate recent în Ploiești sunt motiv de noi scandaluri în administrația locală. Ultima temă de discuții contradictorii este legată de finanțarea noului sediu al Teatrului de Păpuși Ciufulici.

Lucrările finalizate recent au fost imediat speculate pentru îmbunătățirea imaginii primarului Dobre. Acesta a postat pe pagina lui de facebook un mesaj cu caracter ”electoral”.

Dobre îi anunță pe ploieșteni că lucrările au fost finanțate de către Primăria Ploiești. Iată postarea integrală de pe pagina de socializare a primarului Adrian Dobre:

”Teatrul de copii “Ciufulici” se mută, după 40 de ani, în spațiul fostului Teatru de Estradă din Bulevardul Independenței, langă sediul Finanțelor Publice. Lucrările au fost finanțate de către Primăria Municipiului Ploiești, astăzi având loc recepția la terminarea lucrărilor. Vă aștept pe toți cu drag la primele spectacole pentru a ne bucura împreună de atmosfera unică a unei săli de teatru pe măsura așteptărilor ploieștenilor. Primarul dumneavoastră, Adrian Dobre. ”

În replică, surse din primărie ne-au furnizat comunicatul de presă emis în data de 17 iulie 2013, de către primarulul de atunci, Iulian Bădescu.

Conform documentului oficial, lucrările de reabilitare și modernizare a clădirii în care acum va funcționa Teatrul Ciufulici, au fost finanțate de către Fundația Timken.

300.000 de dolari au fost donați de fundație, bani care au acoperit aproximativ jumătate din investiție. Lucru pe care actualul primar l-a omis în postarea de pe facebook.

FOTO DOCUMENT:

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor