logo
RNTV Live

Ucisă de iubit pentru că nu făcea suficienți bani

persoane condamnate la închisoare tentativa de viol anchetatorii În loc să-şi protejeze fratele mai mic, un bărbat l-a batjocorit în repetate rânduri. Anchetatorii sunt şocaţi de explicaţia pe care o are pentru faptele sale/ Update
Mihai Constantinescu

Ucisă de iubit pentru că nu făcea suficienți bani. Este corecția aplicată de bărbatul roman, iubitei sale. Cei doi locuiau în Austria și trăiau din banii aduși de femeia care lucra în cluburi de noapte.

Acesta aducea pe noapte mai puțin de 800 de euro pe zi, lucru ce l-a nemulțumit pe bărbat. A bătut-a pana la leșin și, cand și-a dat seama ce a făcut, a încera să o salveze stropindu-o cu apă rece. Apoi a dus-o la spital, insa, femeia murise.

Colegii de muncă ar fi observat urme pe corpul femeii ucise și în trecut, dar aceasta i-ar fi luat apărarea de fiecare dată celui care, pana la urmă, a ucis-o, notează antena 3.ro.

Femeia castiga 3 mii de euro pelună.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor