logo
RNTV Live

UAP Ploiești anunță ample proteste dacă apa caldă nu va curge cat mai curand la robinete

întrerupăeră furnizare apă calda si caldură
Mihai Constantinescu

UAP Ploiești anunță ample proteste dacă apa caldă nu va curge cat mai curand la robinete, Începand de ieri, 1 august, apa calda la blocurile racordate la sistemul centralizat de termoficare, cat si la doua spitale din municipiu, nu mai curge.

Oficialii organizației UAP Ploiești, care reprezintă asociațiile de proprietari din blocurile racordate la sistemul centralizat de termoficare, spun că nu vor sta cu mainile în san. Vor organiza ample proteste în stradă. Acestea vor fi organizate împotriva președintelui CJ Prahova, Iulian Dumitrescu. Mai mult, reprezentanții UAP Ploiești cer ca cetățenii să nu fie folosiți î nluptele politice și problema lipsei apei calde să fie rezolvată urgent.

UAP Ploiești anunță ample proteste

“Este vorba, din câte am înţeles de 857.000 de euro pe an. Sunt convins că aceşti bani nu reprezintă o suma importantă pentru Consiliul Judeţean. Dacă Iulian Dumitrescu nu face ceva pentru a asigura această sumă, atunci protestul nostru de joi, între orele 10.00 şi 13.00 se va adresa direct lui. (…) Cerem preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu să înţeleagă faptul că CET Brazi aparţine instituţiei pe care o conduce şi să găsească sursele financiare pentru că să se poată repara CAF 2, dar în acelaşi timp, în paralel, ploieştenii să aibă apă caldă în apartamente şi spitale”, se arată într-un comunicat dat publicităţii luni de UAP Ploieşti.

Aproximatv 130.000 de cetățeni, cat si Maternitatea și spitalul de Pediatrie au rămas de ieri făra apă caldă. Situația va dura pana la sfarsitul lunii august. În acest interval, societatea de termoficare va finaliza reviziile de la centralele care produc apa caldă. Situația este o premieră pentru orașul nostru. Este prima dată cand apa caldă este oprita atat de mult.

UPDATE

Contractul a fost reziliat . Vezi AICI

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor