logo
RNTV Live

Trupul unei femei dispărute în decembrie a fost găsit!

sursă foto Gorjeanul
Dudau Andreea Valentina

Trupul unei femei dispărute în decembrie a fost găsit într-un lac, în județul Neamț.

După ce a fost dată dispărută în decembrie, trupul femeii a fost găsit într-un lac, în județul Neamț. Starea cadavrului nu a permis stabilirea cauzei morții. Legiștii desfășoară cercetări.

Femeia a dispărut de la domiciliu în luna decembrie. Luni, trupul femeii a fost găsit într-un lac, în județul Neamț. Din cauza stării în care corpul se afla, achetatorii nu au putut să stabilească dacă are urme de violență.

Poliția Județeană Neamț: „La data de 29 mai a.c., în jurul orei 13:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în albia lacului Bâtca Doamnei, a fost identificat corpul unei persoane, de sex feminin. Corpul acesteia  a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.”

Femeia, în vârstă de 42 de ani, din Vădurele, a dispărut în decembrie anul trecut. Trupul era în stadiu avansat de descompunere şi nu s-a putut stabili dacă sunt urme de violenţă.

Anchetatorii așteaptă concluzia legiștilor. Cercetările se află în desfășurare.

Sursă: news.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor