logo
RNTV Live

TRIST! “Pupați-o, dom`ne, în c…pe Kovesi”. Limbaj de jurnalist!

gadea despre kovesi
Daniel

Scandal în platoul ANTENA 3

În ultimele zile, studioul Antena 3 s-a transformat într-un spațiu desprins dintr-o mahala. Moderatoul Mihai Gâdea și Membrul PNL, Ionel Dancă s-au contrazis pe marginea discursului avut de Laura Codruța Kovesi, șefa DNA.
Laura Codruța Kovesi a afirmat că ”nu am dovada că vreunul din procurorii de la Ploieşti şi-a îndeplinit necorespunzător atribuţiile de serviciu”.

”Domnule Dancă, nu înțelegeți nimic!” au fost acuzațiile invitaților din platou. ”N-ați înțeles nimic” a întărit și deputata PSD Andreea Cosma. Situația a devenit și mai tensionată în momentul în care Mihai Gâdea s-a dus lângă Dancă să-și impună punctual de vedere.

”Domnule Gâdea, dacă sunt cazuri de erori judiciare, de ce cereți ca pentru un polițist pedofil să plece ministrul de Interne? De ce?” a întrebat Ionel Dancă. ”Cum de ce?” a continuat Mihai Gâdea.

Pavel Abraham se auzea strigând: ”Haideți, nu transferați discuția în altă parte!”. ”Așa faceți și acum, de ce să plece șeful unei instituții pentru că un Portocală face probe cu tigăi?” a strigat Ionel Dancă.

Mihai Gâdea i-a replicat lui Ionel Dancă: ”Pupați-o, dom`ne, în c… pe Kovesi!”. ”Nu, domnu` Gâdea, mi-e teamă pe cine ar pune PSD în locul lui Kovesi”, a continuat Ionel Dancă.

https://www.youtube.com/watch?v=QqiIiGlBmIw

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor