logo
RNTV Live

Spectacol de zile mari la Hipodrom! Trap, galop și cascadorii! FOTO

cascadorie
rnews

Spectacol de zile mari la Hipodrom

Hipodromul Ploieşti a găzduit o nouă reuniune hipică oficială, în cadrul căreia au avut loc atât curse de trap, cât şi de galop, dar şi, ca o surpriză pregătită publicului, un show ecvestru pus la cale în colaborare cu domnii Cezar Manolescu şi Lucian Băroiu.

Câştigătorii celor patru curse de trap au fost: Vrăjmaş (Premiul Fănişor), Detoxicated (Premiul Fanfaron), Kamanda (Premiul Godeanu) şi Calligenia BMW (Premiul Gabarit).

Cele două curse de galop ale zilei au fost extrem de spectaculoase, câştigătorii fiind stabiliţi, de fiecare dată, pe ultimii metri. Premiul „Aka Group”, rezervat cailor Pur Sânge Arab, a fost câştigat de armăsarul Marengo, iar Premiul „ProNatura”, în care s-au întrecut cai Shagya Arab, i-a revenit armăsarului Shihan.

La jumătatea reuniunii de astăzi, spectatorii prezenţi au avut surpriza să asiste la un show ecvestru deosebit oferit de armăsarul Shaman şi călăreţii Melinda Szabo şi Bogdan Gheorghe, care au prezentat o serie de acrobaţii pe cât de periculoase, pe atât de spectaculoase.

Partenerii Clubului Sportiv Municipal pentru Reuniunea hipică din această duminică au fost: Radio Prahova, Restaurantul „New London”, Complexul  ”Rezidenţial 9 Mai”, Republika News, Domeniul Cailor, AKA Group şi Liga Ecvestră Profesionistă.

Următoarea reuniune oficială se va desfăşura duminică, 1 iulie, atunci când vor avea loc curse de trap şi de galop, principala întrecere fiind Cursa de galop pentru Marele Premiu oferit de Şeicul Mansoor Bin Zayed al Nahyan, parte din programul Wathaba Stallion Cup!

La spectacolul oferit de CSM Ploiești și partnerii săi a fost prezent și viceprimarul Cristian Ganea, care supervizează activitatea CSM. 

“Le mulțumesc, din suflet, tuturor celor prezenți, dar și organizatorilor! Hipodromul a început să trăiască și să devină locul preferat de relaxare al multor ploieșteni.

Vă aștept, în număr cât mai mare și la următoarea reuniune oficială care se va desfăşura duminică, 1 iulie. Principala întrecere a acelei zile va fi Cursa de galop pentru Marele Premiu oferit de Şeicul Mansoor Bin Zayed al Nahyan, parte din programul Wathaba Stallion Cup!”, a scris viceprimarul Cristian Ganea pe Facebook.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor