logo
RNTV Live

Tribunalul Prahova şi-a dat acordul ca un suspect de viol să lucreze pentru un fost interlop

ciocan-justitie
rnews

Ion Voinea, acuzat alături de Mihai Drăgușin că a violat și bătut cu cruzime o tânără din Câmpina, a primit acordul instanței Tribunalului Prahova de a părăsi domiciliul pentru a lucra la o casă de pariuri din Băicoi.

„Admite în parte contestaţia formulată de inculpatul VOINEA ION, împotriva încheierii din data de 15.02.2017 a Judecătoriei Câmpina, în sensul că permite inculpatului VOINEA ION să părăsească domiciliul din Băicoi şi se deplaseze zilnic, de luni până sâmbătă, în intervalul orar 11.00-15.00 la locul de muncă, SC DOBO SPORTS SRL.”, se arată în soluția dată de instanță.

Însă, localnicii spun că afacerea cu casa de pariuri aparține unui fost interlop, Ciufu Bogdan, care a fost condamnat în anul 2008 în celebrul dosar „Clămparu” pentru proxenetism și aderare, sprijinire de grup infracțional, după cum apare pe portalul instanțelor de judecată, iar ulterior eliberat condiționat.

Reamintim că în luna ianuarie a început procesul în care Mihai Drăgușin, zis Pitulă, și Ion Voinea sunt acuzați că au violat și bătut o tânără de 19 ani, după ce au luat-o pe sus dintr-un club din Câmpina.

Cei doi, Voinea și Pitulă, sunt în momentul de față plasați în arest la domiciliu. Incidentul reclamat de tânără a avut loc la finalul lunii iunie anul trecut, când fata a povestit că a fost luată cu forța dintr-un club de către cei doi inculpați și dusă cu un taxi la un hotel de la ieșirea din Câmpina. Aceasta a fost violată și bătută în camera de hotel, în timp ce Voinea se pare că o amenința cu un cuțit. Abia după ora 9 dimineața, cei doi au adormit, iar tânăra povestește că a reușit să fugă din camera de hotel.

Detalii despre evenimentul de atunci puteți reciti aici!

În timpul cercetării, din cauza presiunilor la care a fost supusă și din teama de a i se face din nou rău, tânără a vrut să își pună capăt zilelor, așa că a înghițit un pumn de pastile și și-a tăiat venele. Din fericire, a fost găsită la timp de către iubitul ei și dusă la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

La scurt timp după acest incident, fata s-a confruntat cu o depresie severă și a beneficiat de tratament o perioadă. Când a aflat că Voinea a ieșit din arest, tânăra s-a temut că acesta îi va face din nou rău. Acum, aceasta se teme și de cel de-al doilea bărbat, Pitulă, care, de asemenea, a fost eliberat.

Citește aici detalii despre presiunile la care a fost supusă tânăra și familia ei pe parcursul cercetărilor!

preluare incomod.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor