logo
RNTV Live

Tradiţie, rafinament şi aventură. Trenul Orient Express a ajuns din nou la Sinaia. Vezi când se va întoarce/ FOTO

Trenul Orient Express Orient Express a ajuns la Sinaia
Mihai Constantinescu

Orient Express a ajuns la Sinaia

Tradiţie, rafinament şi aventură. Trenul Orient Express a ajuns din nou la Sinaia. După 134 de ani de la prima cursă, celebrul tren de epocă Orient Express traversează din nou România. Ieri a poposit la Sinaia unde a rămas nu mai puţin de trei ore. Călătorii au fost întâmpinaţi de oficialităţile locale în muzică de fanfară. Au avut timp şi de o vizită la frumosul Castel Peleş.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/in-sinaia-sunt-prea-multi-turisti/

Trenul se va întoarce la Sinaia pe data de 3 septembrie.

Prima călătorie cu Trenul Orient Express a fost făcută în urmă cu 134 de ani. A plecat din Gare de Strasbourg (Paris), cu destinaţia Istanbul.

O dată pe an, în această perioadă, Orient Express-ul ajunge și la București, având ruta Paris – Viena – Budapesta – Sinaia – București – Varna – Istanbul – București – Sinaia – Budapesta – Viena – Veneția. De câțiva ani, traseul istoric este refăcut și organizat de compania “Venice-Simplon Orient Express”., se arată într-o ostare pe Facebook CFR Călători

Ieri, la în Gara de la Sinaia au ajuns cu Trenul Orient Express aproximativ o sută de călători de diferite naţionalităţi.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa foto Primăria Sinaia

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor