logo
RNTV Live

Atenție, șoferi: ce a pățit un sinăian care lua oameni „la ocazie”

autostop
Ștefan Petre

Un bărbat din Sinaia care transporta persoane ilegal, contracost, a fost oprit de polițiști. Nefiind autorizat pentru transportul în regim de taxi și de închiriere, șoferul conducea totuși trei turiști spre Platoul Bucegi!

IPJ Prahova: „La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 12:30, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră pe raza stațiunii, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Sinaia, au identificat pe strada Calea Moroieni, din stațiune, un autoturism despre care existau indicii că efectuează transport public de persoane, contracost, ilegal.

În urma discuțiilor purtate atât cu conducătorul auto cât și cu pasagerii, a reieșit faptul că cei trei pasageri urmau să achite o sumă de bani pentru transportul rutier către Platoul Bucegi, fără ca bărbatul să fie autorizat în a transporta persoane.

Având în vedere aspectele constatate, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura sancționării sancționării contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere, fiindu-i reținute certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numărul de înmatriculare.”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor