logo
RNTV Live

Trei puncte, singurul deziderat!

baia mare - tricolorul
Cristian Anghelescu

Trei puncte, singurul deziderat!

După victoria in-extremis de la Dej, 3-2, izbândă în urma căreia își păstrează locul secund în ierarhie, voleibaliștii de la Tricolorul LMV Ploiești s-au deplasat la Baia Mare pentru meciul cu CS Știința Explorări.

Partida contează pentru etapa a XIX-a a sezonului regulat și se va disputa mâine seară, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din municipiul de reședință al județului Maramureș.

Cum bine se cunoaște, echipa gazdă este una dintre cele mai titrate competitoare din eșalonul de elită, echipa jucând în această ierarhie încă din 1962, drept câștigat la patru ani după reînfiinţarea Federaţiei Române de Volei!

Cum deja se cunoaște, meciul ar fi trebuit să se dispute la Ploiești, însă cele două formații au convenit să inverseze locul de desfășurare al partidelor din tur și retur. La Ploiești, în tur, elevii lui Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu s-au impus cu 3-0 (25-22, 25-16, 25-17).

Declarația antrenorului Sergiu Stancu

Înaintea importantei confruntări de mâine seară, Sergiu Stancu, tehnicianul Tricolorului LMV, a vorbit despre meciul de la Dej, situația din clasament, jocul în sine și programul de după meci.

Iată declarația acestuia:

“Îmi aduc aminte de declarația din avancronica etapei trecute. Spuneam că nu vom avea un meci deloc ușor dacă nu-l vom trata cu maximum de atenție. A fost o partidă tare complicată, un meci de luptă la capătul căruia, din fericire, am reușit sa ieșim învingători.

În ceea ce privește situația din clasament, deocamdată suntem la 4 puncte de Steaua. Este adevărat, cu un meci jucat în plus, dar Steaua trebuie să și câștige ca să meargă la 7 puncte de noi!”

Starea de sănătate a jucătorilor este una bună, în general, și în funcție de coordonatele partidei de mâine vom vedea pe cine ne putem baza.

Și, pentru că vorbim despre acest meci de mâine seară, este clar că ne așteaptă o altă partidă grea, un meci în care vom juca împotriva unei echipe de tradiție a României. O echipă care tocmai ce a bătut Galațiul pe teren propriu!” a spus tehnicianul echipei.

O altă deplasare, imediat după joc

Stancu a vorbit și despre condițiile avute la Baia Mare dar și despre plecarea spre Cluj, imediat după meci.

“Suntem cazați la hotel Europa unde beneficiem de condiții optime de cazare și de masă. Ne-am antrenat în fiecare zi, suntem concentrați și dornici să mai adăugăm trei puncte în clasament.

Mâine, după terminarea partidei, vom pleca direct la Cluj unde vom juca împotriva echipei din localitate, marți, la orele prânzului, cu o zi înaintea restului partidelor contând pentru etapa a XX-a” a conchis Sergiu Stancu.

Partida de mâine seară va fi arbitrată de ieșenii Cornel Gorban și Ioan Bârsan iar observator FRV va fi Mihai Ioanovici.

Lotul aversarilor de mâine

Pentru partida de mâine seară, antrenorul Marius Botea are la dispoziție următorul lot de jucători:

Lotul de jucători

Ciprian Neamț – Centru

Andrei Veber – Universal

Robert Țuțea – Trăgător sec.

Rolland Balog – Libero

Dan Florea – Ridicător

Mihai Popovici – Libero

Liviu Râpeanu – Ridicător

Codrin Mocanu – Centru

Gheorghe Socaciu – Centru

Vlad Negrean – Universal

Csaba Nagy – Trăgător sec.

Andrei Butnaru – Centru

Ștefan Lupu – Centru

Dmitriy Fedorenko – Trăgător sec.

Programul etapei a 19-a (sâmbătă, 10 februarie):

CSM București – VM Zalău (ora 13:30, televizat de Digisport);

CSȘ 2 CNE Baia Mare – Universitatea Cluj (ora 14:00);

Dinamo București – CSU “UV” Timișoara (ora 17:00);

SCM “U” Craiova – Steaua București (ora 18:00);

Arcada Galați – Unirea Dej (ora 19:30).

sursa: tricolorullmvploiesti

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor