logo
RNTV Live

Trei proiecte de maximă importanţă pentru ploieşteni, în linie dreaptă. Ce spune viceprimarul oraşului

Cum vrea Primăria Ploiești să rezolve problema locuințelor sociale
Mihai Constantinescu

Trei proiecte de investiţii, în linie dreaptă

Trei proiecte de maximă importanţă pentru ploieşteni, în linie dreaptă. Ce spune viceprimarul oraşului.

Viceprimarul municipiului Ploieşti, Cristian Ganea, a făcut anunţul pe care toţi ploieteştenii îl aşteptau. Trei proiecte de investiţii sunt aproape de  finalizare. Este vorba mai exact despre:reabilitarea pasajelor pietonale din Bariera Bucuresti, reabilitarea podului de lemn si innoirea parcului auto al TCE.

“Am început săptămâna canalizat pe realizarea celor 3 obiective de investiţii utile pentru creşterea siguranţei circulaţiei, descongestionarea şi fluidizarea traficului auto din #Ploieşti.

Mă refer la 1. Reabilitarea şi modernizarea pasajelor pietonale subterane din Bulevardul Bucureşti; 2. Înnoirea parcului auto a S.C. TCE S.A. şi 3. Reabilitarea Podului de Lemn.

La acest moment, documentaţiile aferente primului proiect au fost transmise la Serviciul Achiziţii Publice şi Contracte pentru a fi supuse procedurii de achiziţie, pentru dotarea parcului S.C. TCE S.A. cu autovehicule electrice (tramvaie, troleibuze, autobuze electrice) s-a transmis la Achiziţii caietul de sarcini pentru achiziţie consultanţă, urmând să fie reîncărcarcată procedura de achiziţie pentru Podul de Lemn în SEAP.

Vă mulţumesc pentru comentarii şi mesaje, întotdeauna ţin cont de acestea chiar dacă nu vă pot răspunde mereu!”, a scris viceprimarul Cristian Ganea pe Facebook.
Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro.
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor