logo
RNTV Live

Trei persoane reținute după altercaţia violentă din cartierul Albert/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Trei persoane reținute după altercaţia violentă din cartierul Albert.

Trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore în urma altercației care a avut loc miercuri după amiază în cartierul Albert din Ploiești. Alte trei persoane au ajuns la spital cu răni grave. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Concret, un tânăr, angajat al unei firme de livrări, a fost agresat, împreună cu fratele sau,  chiar când finalizase o comanda. Patronul de naționalitate araba, a unei shaormerii din vecinătatea locului de livrare, i-ar fi reproșat băiatului ca în trecut i-a jignit fiica. Asa se face ca între aceștia ar fi izbucnit un conflict, iar băiatul si-a chemat fratele în ajutor. În timpul altercație s-au folosit un cuțit, o bata și chiar o sabie. Cei doi frati, și cetățeanul arab au ajuns la spital, dar rănile provocate nu le-a pus viata în pericol.

Masina fratelui livratorului, chemat sa își ajute fratele, a fost grav avariata. Participanții la scandal ar fi folosit cuțite, o sabie, și o bata. Pentru ca s-au rănit serios, cei trei au ajuns la spital.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/investitii-pentru-reducerea…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor