logo
RNTV Live

Trei incendii, în această dimineață, în Prahova

Trei incendii in aceasta dimineata, in Prahova
rnews

Trei incendii produse la un interval foarte scurt de timp unul față de celălalt. Pompierii militari intervin pentru localizarea și lichidarea flăcărilor.

 Este vorba despre un apartament din Câmpina, un autoturism care a luat foc la Bucov și  un incendiu de vegetație izbucnit în comuna Blejoi.

Echipajele ISU  s-au deplasat cu autospeciale dotate cu apă și spumă. Sesizările au fost primite prin intermediului apelului unic de urgență 112.

În comuna Blejoi, mai exact zona Metro, focul a cuprins o suprafață de 200 de metri pătrați de vegetație. Există pericolul ca flăcările să se extindă.

Un reșou lăsat nesupravegheat a fost cauza izbucnirii incendiului într-un apartament de pe strada Nicolae Bălcescu din Câmpina. Două femei au suferit atacuri de panică. Imobilul a fost cuprins de un fum înecăcios.

În ceea ce privește incendiul de la Bucov, din primele informații oferite de ISU Prahova, au fost cuprinse de flăcări doua autoturisme abandonate într-un parc auto. Cauza – o scânteie produsă prin tăierea cu flexul, fără respectarea normelor de protecție.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor