logo
RNTV Live

Luptătorii serviciului pentru acțiuni speciale Prahova au ajutat la eliberarea mai multor tinere. Erau obligate să se prostitueze/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Luptătorii serviciului pentru acțiuni speciale Prahova au ajutat la eliberarea mai multor tinere. Erau obligate să se prostitueze,

Cercetările oamenilo legii din Târgoviște au scos la iveală indicii că un grup de proxeneți ar fi obligat mai multe tinere să se prostitueze. Afacerea a fost pusă pe picioare în 2016 și timp de 6 ani au făcut bani de pe urma suferinței fetelor devenite victimele lor.

Recent, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, cu sprijinul luptătorilor serviciilor pentru acțiuni speciale din din mai multe județe apropiate, Luptătorii serviciului pentru acțiuni speciale Prahova , au efectuat 13 percheziții domiciliare. Acesta i-au vizat pe cei bănuiți de proxenetism. Perchezițiile au fost efectuate în municipiul Târgoviște, comunele Aninoasa, Văcărești, Bucșani și Băleni.

În urma descinderilor, polițiștii au indisponibilizat 14 telefoane mobile, 2.100 de franci elvețieni, 13.500 de lei, 1.050 de euro, bijuterii, documente, înscrisuri și două pistoale de autoapărare supuse autorizării.

Totodată, s-a dispus măsura indisponibilizării în cazul a 10 autovehicule și măsura asigurătorie a sechestrului pentru 6 case, 2 apartamente și 11 terenuri intravilane.

De asemenea, polițiștii au pus în executare 13 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la sediul poliției, pentru audieri.

În urma cercetărilor, față de 12 bănuiți a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore. Aceștia au fost prezentați magistraților, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea procurorului de caz, pentru comiterea infracțiunilor de proxenetism și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

În cauză, s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

sursa Poliția Română

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor