logo
RNTV Live

Au fost raportate trei focare noi de coronavirus în Prahova

sursa foto Adevarul.ro
Mihai Constantinescu

Direcția de Sănătate Publică Prahova a identificat în ultimele zile trei focare, dintre care două la agenți economici din Ariceștii Rahtivani și Ploiești, iar unul la Spitalul Municipal Câmpina (desemnat spital-suport COVID-19).

În cazul operatorului economic din Ariceștii Rahtivani, au fost confirmați 17 angajați dintre 25 testați. Ca urmare a acestui lucru, a fost reconfigurat programul de lucru și s-a efectuat dezinfecția spațiilor. Persoanele confirmate cu noul coronavirus au fost isolate, au fost udentificați contacții direcți ai acestora și s-a dispus carantinarea lor.


La agentul economic din Ploiești, 31 de angajați dintre 212 testați au avut rezultate pozitive la testarea pentru identificarea SARS-CoV-2. Angajații au fost testați în vederea efectuării unui training în afara țării pentru un proiect nou. Toți cei depistați pozitiv sunt izolați și sunt asimptomatici în prezent, iar contacții direcți ai acestora au fost carantinați. Activitatea a fost reorganizată astfel încât să nu afecteze procesul de producție și spațiile au fost igienizate.


La Spitalul Municipal Câmpina, cinci cadre medicale ai Secției Obstetrică-Ginecologie au fost, de asemenea, confirmate cu noul coronavirus. Personalul medico-sanitar s-a izolat, s-a refăcut graficul de lucru, activitatea se desfășoară în condiții normale. S-a efectuat dezinfecția spațiilor.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ziua-armatei-2/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/curatenia-in-oras-este…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/tot-mai-multi-prahoveni-au…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/perchezitii-in-prahova-si-dambovita-la-traficanti-de-migranti/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

comunicat de presă prefectura Prahova

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor