logo
RNTV Live

Trei dintre modulele destinate colectării selective, distruse/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Trei dintre modulele destinate colectării selective, distruse.

Trei dintre modulele destinate colectării selective aflate în Ploiești au fost incendiate, iar multe altele au fost deteriorate.  Potrivit directorului Asociației de Dezvoltare Intercomunitară – Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor Prahova, Cristian Ganea, astfel de incidente ar putea fi evitate dacă materialele reciclate s-ar ridica la timp.

O sută de module destinate colectării selectiveau fost achiziționate în urmă cu doi ani de către Asociației de Dezvoltare Intercomunitară – Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor Prahova și date  în administrare către societatea de salubritate Rosal.

În tot acest timp, trei dintre modulele aflate în Ploiești au fost incendiate. Multe altele au fost deteriorate de către cetățenii certați cu bunul simț.

 Potrivit directorului ADI Deșeuri Prahova, Cristian Ganea, astfel de incidente ar putea fi evitate dacă materialele reciclate s-ar ridica la timp.

Totodată, Ganea a ținut să le atragă atenția cetățenilor că aceste module au fost realizate strict pentru colectarea selective a deșeurilor, ci nu pentru gunoi menajer.

Ideea achiziționării acestor module a fost aceea de a crește gradul de colectare selectivă din Ploiești și de a-i încuraja pe ploieșteni să recicleze. Prețului unui astfel de modul a fost aproximativ 3000 euro.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/o-femeie-ucisa-intr-un-accident…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/foc-pus-intentionat-in-centrul…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/big-brother-la-cimitirele-din…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor