3 cazuri de Covid-19, varianta Delta, în Prahova

sursă foto Capital
cautam-reporteri-republikanews

3 cazuri de Covid-19, varianta Delta, în Prahova

Conform informării transmisă de Direcției de Sănătate Publică Prahova, în județul Prahova au fost confirmate 3 cazuri de Covid-19, varianta Delta.

just insolv sprl

În data de 24.08.2021 a fost publicată oficial pe site-ul https://www.cnscbt.ro/ la rubrica analiza-cazuri-confirmate-covid-19 informarea cuprinzând datele cumulate până la data de 22.08.2021 inclusiv.

În județul Prahova sunt raportate primele 3 cazuri confirmate Covid-19 cu varianta Delta în săptămâna 16.08.2021- 22.08.2021.

Informarea privind cazurile de Covid-19 confirmate cu variante ale Sars-CoV-2 care determină îngrijorare (VOC) se face săptămânal cu rezultatele cumulate de la începutul perioadei de raportare a acestor cazuri, până la sfârșitul săptămânii anterioare și poate fi găsită pe site-ul menționat anterior.

Algoritmul de testare stabilit de INSP poate fi consultat accesând următorul link: https://www.cnscbt.ro/index.php/1574-algoritm-testare-internare-externare-23-03-2020/file.

Vă aducem la cunoștință că Platforma Națională de Pregătire în Situații de Urgență “Fii pregătit” (https://fiipregatit.ro/), principala sursă de informații despre măsurile de siguranță și reacție în caz de dezastru, a fost updatată pentru a veni în sprijinul cetățenilor români inclusiv, în contextul existenței confirmării noului Coronavirus, pe teritoriul țării. Astfel, accesând https://fiipregatit.ro/, puteți găsi 12 ghiduri, pentru diferite situații (Cumpărături, Transport în comun, Recomandări generale, Interacțiune cu Poliția etc.)  în contextul situației create de pandemia cu noul Coronavirus.

Instituția Prefectului Județul Prahova face un apel către locuitorii județului să respecte recomandările specialiștilor privind normele de igienă și distanțare socială, precum și măsurile stabilite pe timpul stării de alertă.

Este indicat să vă informaţi corect prin sursele oficiale și să apelaţi pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.

Vezi şi https://republikanews.ro/imagini-din-iadul-grecesc-unde…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here