logo
RNTV Live

Transportatori verificați de polițiștii locali ploieșteni

Poliția Locală face angajări! Vezi ce salariu poți să primești
Mihai Constantinescu

Transportatori verificați de polițiștii locali ploieșteni

Astăzi, în intervalul orar 05:30-10:00, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice au desfășurat  pe străzile Democrației, Ștrandului, Găgeni, precum și pe Șoseaua Vestului, acțiuni de verificare a conducătorilor de autovehicule destinate transportului de marfă și persoane.

Astfel, pentru nerespectarea prevederilor legale privind masa maximă admisă și transportul de persoane cu microbuze sau autobuze (cu excepția autovehiculelor S.C. TCE S.A.) fără autorizație de circulație eliberată de Primăria Municipiului Ploiești, utilizarea altor terminale, circulația autovehiculelor pe alte trasee și oprirea în alte stații decât cele stabilite de Consiliul Local, au fost aplicate 78 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 19.500 lei.

Echipajele Poliției Locale Ploiești vor desfășura în continuare astfel de acțiuni, în vederea impunerii unui climat de disciplină în rândul transportatorilor și pentru asigurarea respectării normelor legale.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor