logo
RNTV Live

Scandal între două grupuri de persoane în parcarea Hotelului Prahova. Oamenii legii au intervenit

sursă foto radioconstanţa.ro
Mihai Constantinescu

Scandal în parcarea Hotelului Prahova

Scandal între două grupuri de persoane în parcarea Hotelului Prahova. Oamenii legii au intervenit.

Scandalul a izbucnit astăzi în jurul orei 2.45 în parcarea Hotelului Prahova.Polişţiştii locali au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea lui. Deocamdată nu se ştie de la ce a pornit scandalul. Cert este că șase indivizi, cu vârste cuprinse între 28 și 41 de ani, domiciliați în Ploiești, Blejoi și comuna Vlad Țepeș din județul Călărași au fost găsiţi la faţa locului.

Astfel, pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 (actualizată), au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1400 lei.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/locuinta-medicului-mihai-lucan-perchezitionata-de-catre-oamenii-legii-suspect-intr-un-dosar-de-delapidare/

Totodată, s-a solicitat sprijinul polițiștilor locali din cadrul echipei de intervenție rapidă, cu ajutorul cărora scandalagii au fost predați  lucrătorilor Secției nr. 1 Poliție, în vederea continuării cercetărilor.

Sursa comunicat Poliţia Locală Ploieşti

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor