logo
RNTV Live

Transfer între membrii ALDE și PSD? Vezi cine a trădat-o pe Grațiela Gavrilescu

gratiela-gavrilescu
rnews

Se anunță transferuri pe șest între PSD și ALDE, filialele Prahova. Cel puțin despre asta se tot vorbește după ce un membru ALDE a fost văzut tot mai des la ședințele PSD din județ, deși prezența lui nu se justifica la aceste întâlniri interne ale social-democraților.

Vorbim despre Ovidiu Negulescu, director adjunct SGU Ploiești și unul dintre membrii de vază ai ALDE Prahova. Negulescu a participat în ultima perioadă la mai multe ședințe organizate în organizațiile PSD, la care au fost prezenți exclusiv membrii ai acestei formațiuni.

Practic, prezența lui Negulescu printre pesediști, nu poate fi justificată altfel decât prin faptul că membrul ALDE vrea să se transfere în barca PSD.

Mișcarea pare una logică dacă ne amintim că la sfârșitul lunii martie, președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, declara public că filiala pe care o conduce îl susține pe Negulescu să preia conducerea SGU Ploiești. Declarația a stârnit numeroase semne de întrebare, mai ales că reprezentanții ALDE Prahova nici nu au vrut să audă de numirea lui Ovidiu Negulescu la șefia Societății de Gospodărire Urbană.

Faptul că Negulescu este deja cu un picior în barca PSD, îl confirmă chiar o declarație a șefei lui de partid. Grațiela Gavrilescu, președinta ALDE Prahova și vicepremier al României, nu a vrut să comenteze zvonurile despre trădarea colegului Negulescu. Președinta ALDE s-a mulțumit să declare : ”Nu comentez în nici un fel. Fiecare e liber!”

Rămâne de văzut cât de repede se va oficializa trecerea lui Negulescu la PSD, mai ales că surse demne de încredere susțin că această mișcare politică este determinată de faptul că Ovidiu Negulescu ar face orice să devină director general la SGU Ploiești.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor