logo
RNTV Live

Traian Băsescu, la Sinaia. Liderul PMP vrea cât mai multe primării și nu concepe “scoruri penibile”

IMG-20170526-WA0006 (1)
rnews

Traian Băsescu, liderul Partidului Mișcarea Populară, a fost prezent astăzi,la Sinaia, unde a avut loc Colegiul Național al PMP, dedicat, înainte de toate,alegerilor parțiale din 11 iunie.  Fostul șef de stat a vorbit despre aceste anticipate, precizând  că nu se gândește să câștige peste tot, însă nici nu vrea “scoruri penibile”.

“E greu să luptăm cu PSD și PNL, însă vreau să câștigăm anumite primării. Avem 42 de candidați în 49 de localități. Ce-i drept, acolo unde nu există candidați ai formațiunii noastre, e clar că sunt probleme și trebuie făcută o analiză. Responsabilii trebuie să facă o prioritate din această analiză” a precizat Băsescu.

Județul Prahova are trei candidați PMP la anticipatele din 11 iunie. Este vorba despre Adrian Baicu, la Dumbrava,  Stefania Aldea la Baicoi și Valentin Condescu la Bușteni.

” Sunt oameni puternici, oameni care au afaceri proprii și cu care sperăm că facem o figură frumoasă și să câștigăm primăriile”.

În spiritul de glumă ce-l caracterizează, Traian Băsescu a făcut și o remarcă la adresa fostului edil de la Bușteni, Emanoil Savin. ” Discutăm în acest oraș despre înlocuirea unui mare tartor care a predat ștafeta pentru a merge la aerul ….rarefiat din București” a spus liderul PMP

La întâlnirea de la Sinaia au fost prezenți și Cătălina Bozianu, vicepreședinte PMP, Eugen Tomac și Valeriu Steriu, ambii având funcția de președinte executiv, precum și lideri ai filalelor din țară.

IMG-20170526-WA0004IMG-20170526-WA0005IMG-20170526-WA0003

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor