Traian Băsescu a primit o amendă usturătoare după accidentul provocat în capitală. Acesta este bombardat din toate părțile

Fostul președinte Traian Băsescu primește o nouă lovitură. Acesta a fost amendat pentru accidentul ușor provocat zilele trecute în Capitală.

Traian Băsescu a fost amendat cu 3 puncte de penalizare și cu o amendă de 580 de lei și asta pentru neasigurare la schimbarea direcției de mers.

cel mai verde complex reziential

“Accidentul său a fost încadrat la accident cu pagube materiale. Totul s-a întâmplat în data de 22 mai, atunci când Traian Băsescu a lovit oglinda unei alte mașini care staționa pe o stradă din Capitală.

La momentul respectiv fostul președinte a lăsat un bilet în prabrizul acelei mașini în care și-a cerut scuze pentru incident, dar și un număr de telefon. Imediat, însă, Traian Băsescu s-a prezentat și la Brigada Rutieră unde a raportat acea tamponare.


A fost testat cu etilotestul și rezultatul a fost zero. După cercetări, polițiștii au decis să îl sancționeze cu 3 puncte de penalizare și o amendă de 580 de lei

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe știri pe republikanews.ro

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here