logo
RNTV Live

Tragedie pe Defileul Jiului, un bărbat a murit pe loc!

62292377
Marin Ana

Un bărbat în vârsta de 56 de ani a fost spulberat astăzi chiar sub ochii familiei după ce o stâncă s-a desprins de pe versant şi a strivit maşina pe care acesta o conducea, pe Defileul Jiului.

O bucată de stâncă a căzut de pe versant pe parbrizul unui autoturism care circula pe Defileul Jiului.

“La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Bumbești Jiu cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, două ambulanțe SAJ Gorj, echipaje de pompieri din cadrul ISU Hunedoara cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD și 2 ambulante SAJ Hunedoara, sosite în sprijin. În urma acestui eveniment au rezultat 3 victime: șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 56 de ani și două femei în vârstă de 60, respectiv 50 de ani”, spun reprezentanții ISU Gorj.

Șoferului i s-au aplicat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, fără rezultat, fiind declarat decedat.

Celelalte două victime au fost preluate de echipajele specializate și li s-au acordat primele îngrijiri medicale la fața locului, însă acestea au refuzat transportul la spital.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:Un bărbat a murit pe loc după ce o stâncă a strivit o maşină aflată în mers, pe Defileul Jiului (antena3.ro)

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor