logo
RNTV Live

Tragedie! A murit un primar din Prahova

doliu-campionat-fotbal_0
Oana Stoica

Tragedie în localitatea prahoveană Călugăreni. Primarul localității, Ileana Cîrlan, a decedat ieri, sâmbătă, 26 noiembrie, la vârsta de 59 de ani. Ileana Cîrlan (PSD), de profesie contabil, era la al cincilea mandat de primar, în vară reușind să câștige primăria cu doar 10 voturi avans față de contracandidatul liberal.

Colegii din PSD Prahova au trimis un comunicat prin care își exprimă durerea pentru pierderea unui membru de seamă al partidului.

CÎRLAN ILEANA
(06.09.1957 – 26.11.2016)
Pentru un suflet minunat!
Primărița noastră!
Cîrlan Ileana este primărița noastră, nu numai a celor din comuna Călugăreni. Nu putem vorbi la trecut de domnia sa. Ceea ce putem face însă, este să ne înfrângem durerea și să spunem tuturor ce om minunat a fost Ileana Cîrlan.
Noi știm, cei din Călugăreni știu, toți ceilalți vor afla de la noi că Ileana Cîrlan a fost genul acela de primar pe care îl suni în miez de noapte și vine să te ajute, genul de primar care empatizează cu toată bucuria, tristețea sau sărăcia dintr-o comunitate.
A fost primarul-om care sfințește locul. Suntem la fel de norocoși ca locuitorii din Călugăreni că am cunoscut-o și am apreciat-o.
Suntem obișnuiți să ne fie în preajmă ca in fiecare an și, chiar dacă nu suntem pregătiți pentru un astfel de moment, transmitem familiei îndurerate toată compasiunea și susținerea noastră!
DUMNEZEU S-O ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor