logo
RNTV Live

O familie din Prahova a aflat de la Poliție că le-a plecat de acasă copilul de 4 ani, în momentul cand le-a bătut la ușă

dispărut
Mihai Constantinescu

O familie din Prahova a aflat de la Poliție că le-a plecat de acasă copilul de 4 ani, în momentul cand le-a bătut la ușă.

Strania poveste s-a petrecut ieri și a început în momentul cand Poliția municipiului Ploiești a fost sesizața prin apel la 112 că pe raza comunei Bărcănești se afla un minor singur pe stradă.

În baza sesizării, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bărcănești s-au deplasat de îndată în zona indicată, identificând apelanta, dar și minorul în cauză.

În continuare, au fost efectuate verificări în zonele limitrofe și nu numai, familia fiind identificată și ulterior condusă la sediul unității de poliție, unde se afla minorul.

Băiețelul în vârstă de 4 ani nu a fost victima niciunei infracțiuni, fiind încredințat părinților.

Cercetările sunt continuate de către polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale ce se impun.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor