În ziua de Crăciun, o femeie și cei patru copii ai săi au fost găsiți morți într-un apartament din Paris. Tatăl copiilor a fost reținut și este considerat principalul suspect, conform informațiilor furnizate de Mediafax.

Cinci cadavre au fost descoperite într-un apartament din Meaux, la marginea Parisului, în ziua de Crăciun, într-un incident catalogat de autorități drept o „crimă de o violență excepțională”, conform relatărilor de la Sky News.

Procurorul Jean-Baptiste Bladier a afirmat că în noaptea de duminică spre luni, mama și cele două fiice, în vârstă de 7 și 10 ani, au fost atacate cu mai multe înjunghieri. Cei doi fii ai cuplului, în vârstă de 9 luni și 4 ani, au fost sufocați.

Individul, în vârstă de 33 de ani și suspectat în acest caz, a fost arestat în fața locuinței tatălui său, situate la nord-est de capitala franceză.

Individul, potrivit procurorului, a mai înjunghiat-o pe partenera sa în trecut, în 2019, când aceasta era însărcinată cu fiul lor mai mare. Ancheta legată de acea agresiune a fost abandonată din motive de instabilitate mentală constatată la momentul atacului. Suspectul a fost internat într-un spital de psihiatrie în 2017 și a încercat, de asemenea, să se sinucidă în acel an.

Autoritățile au inițiat o anchetă în legătură cu cele cinci crime, iar suspectul va fi evaluat psihiatric pentru a determina pașii următori.

Primarul din Meaux, Jean-Francois Cope, a exprimat: „Bilanțul este de-a dreptul îngrozitor. O întreagă familie a fost ucisă, înjunghiată în condiții atroce. Este o oroare absolută.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *