logo
RNTV Live

Trafic restricţionat pentru minim 60 de zile în Câmpina

imgnews_78374608-8fef-4958-acb9-3c3b43f25fd5
Ștefan Petre

Traficul pe segmentul de drum cuprins între Șoseaua Paltinu (sens giratoriu) și strada Drumul Taberei va fi restricționat total, în intervalul 28 martie – 31 mai 2023.

Această restricție se produce în urma lucrărilor de extindere a rețelei de canalizare menajeră care se efectuează în partea carosabilă a străzii Voila.

Autoritățile propun următoarele rute ocolitoare:

  1. B-dul Carol I – str. Oituz – str. I.H. Rădulescu – str. Drumul Taberei – str. Voila – cartier Voila/ comuna Șotrile;
  2. B-dul Carol I – str. Calea Doftanei – str. B.P. Hasdeu – str. I.H. Rădulescu – str. Drumul Taberei – str. Voila – cartier Voila/ comuna Șotrile.

+ pentru traficul greu:

  1. Comuna Valea Doftanei: – pe sensul de mers Valea Doftanei către Câmpina: int. DJ 102I – DJ 101S – Secăria – DN1;
  2. Comuna Șotrile: – pe sensul de mers Valea Doftanei către Câmpina: DJ 102I – Lunca Mare – Punct Păstrăvărie – Secăria – DN1.

Autoritățile estimează finalizarea lucrărilor la data de 31 mai 2023, dar termenul poate fi devansat în funcție de condițiile meteo ori de gradul de realizare a lucrărilor la standardele de calitate în vigoare.

„În caz de urgență, se asigură trecerea pe lângă zona de lucru pentru ambulanță, poliție, pompieri, mașini de salubritate, riverani, precum și pentru aprovizionarea agenților comerciali din zona afectată” – informează autoritățile locale.

Sursă: Oglinda de Azi

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor