logo
RNTV Live

UPDATE/ În urma incendiului de la Bucov, toate bunurile din locuinţa celor doi bătrâni au fost distruse

incendiu casa
rnews

În urma unui apel înregistrat la 112, trei autospeciale de pompieri, o ambulanţă şi un echipaj SMURD s-au deplasat în comuna Bucov, sat Pleaşa, pentru a acţiona la stingerea unui incendiu izbucnit la o casă particulară. Flăcările au cuprins acoperişul locuinţei, afectând o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi.Din casa cuprinsă de foc au fost scoşi doi bătrâni, proprietarii imobilului, care, în momentul de faţă, sunt evaluaţi medical de către personalul de pe ambulanţă. Din fericire, se pare că aceştia nu au suferit răni grave. Întrucât casa cuprinsă de flăcări este practic lipită  de un alt imobil, există  în orice moment riscul extinderii focului. Oamenii legii  vor stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea incendiului, urmând să fie evaluate şi pagubele materiale suferite.

UPDATE –  Incendiul a fost provocat de un coş de fum deteriorat. În urma evaluării pagubelor, bunurile din întreaga locuinţă au fost distruse, iar acoperişul a ars pe o suprafaţă de 60 de metri pătraţi.  Anexe au fost şi ele distruse pe o suprafaţă de 20 de metri pătraţi din cauza flăcărilor puternice.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor