logo
RNTV Live

Toţi copiii din Prahova sunt invitaţi să petreacă Ziua Copilului alături de pompieri. Ce surprize au fost pregătite

sursă foto ISU Prahova
Mihai Constantinescu

Ziua Porţilor deschise la pompieri

Toţi copiii din Prahova sunt invitaţi să petreacă Ziua Copilului alături de pompieri. Ce surprize au fost pregătite.

Nu puţini sunt aceia care se viseasă eroi. Acum au ocazia să stea de vorba cu ei, să le pună întrebări şi să afle totul despre această meserie pentru că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova organizează pentru toţi copiii din judeţ, “Ziua Porţilor Deschise”, la sediile subunităţilor de pompieri din județ.

Evenimentul dedicat lor are loc joi, la sediul situat pe strada Rudului, nr. 96, între orele 10.00 – 13.00.

Cei mici vor fi angrenaţi de către pompierii militari într-o serie de activităţi plăcute şi interactive, menite a-i învăţa să-şi protejeze viaţa şi sănătatea. De asemenea vor asista la prezentarea tehnicii de intervenţie, activităţi de informare preventivă, atelier prezentare prim-ajutor de bază, atelier de stingere la țintă, exercițiu de descarcerare, precum și un atelier de creație și divertisment.

Şi pentru că este ziua lor copiii vor avea posibilitatea de a deveni pentru câteva momente pompieri militari, prin “probarea” echipamentelor specifice salvatorilor şi “explorarea” tehnicii şi mijloacelor de intervenţie din dotarea inspectoratului.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor