logo
RNTV Live

Accesul turiștilor în Salina Slănic a fost suspendat după accidentul de duminică

sursă foto Ziarul Prahova
rnews

Accesul turiștilor în Salina Slănic a fost suspendat

În urma accidentului, potrivit unor surse apropiate anchetei, Societatea Grirotrans din Păuleşti, care asigura transportul turiştilor în mina turistică Unirea de la Salina Slănic a solicitat rezilierea contractului, în timp ce Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti face cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Șoferul microbuzului și câțiva turiști care nu au rămas internați în spital au fost audiați la Parchet, iar potrivit declarației turiștilor se pare că șoferul conducea cu viteză, în timp ce șoferul susține că nu a mai putut controla mașina și crede că autoturismul s-a defectat în timpul deplasării, au mai spus sursele precizate mai sus.

Pe pagina www.salrom.ro, este afișat un anunț în care vizitatorii sunt informați că accesul în Mina Unirea de la Salina Slănic Prahova va  fi sistat până la clarificarea situaţiei cu operatorul de transport.
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor