Toţi bugetarii vor primi câte un voucher de vacanţă şi normă de hrană

cel mai verde complex reziential

Veşti bune pentru bugetari!Aceştia vor primi câte un voucher de vacanta si doua norme de hrană. Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Lia Olguta Vasilescu, a precizat că draftul legii salarizarii va fi gata probabil la finele lunii martie.

„Toti bugetarii vor avea in sporuri un voucher de vacanta si doua norme de hrana, absolut toti bugetarii. Dar asta nu ridica probleme, pentru ca se reduce nivelul de sporuri, adica vor fi 30% pe ordonator de credite. Ce ne asiguram noi cu aceasta ocazie este ca absolut toata lumea va avea o distributie corecta a sporurilor. Nu se mai intampla ca pana acum, cand unii, doar pentru ca erau sefi, luau niste sporuri foarte mari fata de restul angajatilor. Fiind obligatoriu ca fiecare bugetar sa aiba norma de hrana si sa aiba acest voucher de vacanta, atunci in nivelul sporurilor trebuie sa fie prinse pentru toata lumea. Consideram ca este o varianta mai corecta”, a spus Olguta Vasilescu, la finalul discutiilor cu sindicalistii din Educatie pe marginea proiectului Legii salarizarii bugetarilor.

cel mai verde complex reziential

citeşte mai multe aici http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21652848-lia-olguta-vasilescu-promite-cate-doua-norme-hrana-voucher-vacanta-pentru-fiecare-bugetar.htm

sursa foto ziarMM

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here