logo
RNTV Live

Toate cele 316 sirene din Prahova vor fi acţionate mâine în toată Prahova. Vezi între ce ore

alarmare publică sirenelor sursa foto jurnaşul .ro
Mihai Constantinescu

Miercurea sirenelor

Toate cele 316 sirene din Prahova vor fi acţionate mâine în toată Prahova. Vezi între ce ore

În Prahova există 316 sirene (3 dinamice, 72 electronice și 241 electrice), iar mâine vor fi acţionate. Între orele 10.00 – 11.00 sistemul de alarmare a populației în situații de urgență va fi verificat în tot judeţul Prahova.

Potrivit unui comunicat de presă al ISU Prahova, pompierii prahoveni vor executa controale inopinate la nivelul localităților în scopul obținerii unor informații reale privind funcționarea sau nefuncționarea echipamentelor dedicate, a timpilor de acționare și a modului de cooperare a autorităților și a populației pe timpul desfășurării exercițiului.

Începând cu data de 02 august a.c., Inspectoratul General pentru Situații de Urgență desfășoară lunar exerciții pentru testarea sistemului de înștiințare, avertizare și alarmare în situații de protecție civilă.

 

În anul 2017 s-au desfăşurat un număr de 45 exerciţii de verificare a modului de cunoaştere, organizare şi desfăşurare a activităţilor de înştiinţare, prealarmare, avertizare, alarmare şi evacuare a localităţilor din judeţul Prahova, iar de la începutul anului până în prezent 3 exerciții.

CITEŢTE ŞI https://portal.republikanews.ro/incredibil-ce-a-fost-gasit-intr-o-duba-abandonata-intr-o-parcare-din-ploiesti/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor