logo
RNTV Live

Incredibil! Ce a fost găsit într-o dubă abandonată într-o parcare din Ploieşti

FOTO
Mihai Constantinescu

Duba morţii

Incredibil! Ce a fost găsit într-o dubă abandonată într-o parcare din Ploieşti.

O dubă a fost abandonată de câteva zile într-o parcare parcare situată pe Șoseaua Nordului din municipiul Ploiești. Oamenii au auzit zgomote ciudate şi au dat alarma.

La faţa locului s-au deplasat echipe de la Poliţia Locală Ploieşti care a descoperit în duba abandonată mai multe animale ţinute fără apă, mâncare şi lumină. Mai exact 30 animale și păsări (19 câini, 9 iepuri și 2 păsări de curte).

În urma verificărilor efectuate, polițiștii locali au identificat autorul faptei, în persoana numitului R.C., în vârstă de 44 ani, domiciliat în Boldești-Scăeni, acesta fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1000 lei.

S-a solicitat prezența la fața locului și a reprezentanților Direcției Sanitar Veterinare Prahova, iar animalele și păsările au fost preluate pentru acordarea de îngrijiri medicale și hrană de către personalul de specialitate din cadrul Administrației Parcului ”C. Stere” Bucov.

Citeşte şi https://portal.republikanews.ro/accesul-turistilor-in-salina-slanic-a-fost-suspendat-dupa-accidentul-de-duminica/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor